Didacticum Managed Services

In een digitale wereld waarin iedereen altijd online is, is het een uitdaging voor organisaties om up to date te blijven op het gebied van nieuwe technologieën en mogelijkheden. Een lastige paradox, omdat juist moderne IT-oplossingen bijdragen aan de efficiëntie van uw organisatie.

Deze moderne IT-oplossingen zijn vaak zeer complex,  terwijl continuïteit en betrouwbaarheid essentieel zijn voor uw bedrijfsprocessen. Dit vraagt van uw organisatie een behoorlijke inspanning en stelt u regelmatig voor een uitdaging. Didacticum neemt deze zorg uit handen. Met onze Managed Services oplossing borgen we de betrouwbaarheid en continuïteit van uw Microsoft Cloud & Datacenter- oplossingen, zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: uw eigen business.

Didacticum biedt Managed Services binnen het ecosysteem van Microsoft technologie. Wij combineren consultancy met beheer en support, op basis van een unieke end-to-end formule. Dit betekent voor u een verlaging van kosten, meer flexibiliteit en focus op de eigen business.

Het beheer van complexe omgevingen vraagt om specialistische ondersteuning. Middels onze unieke Inventory- Clean- Build- Manage formule zijn onze specialisten in staat om orde op zaken te stellen, nieuwe structuren op te bouwen en deze vervolgens te beheren. Kennis(overdracht) loopt altijd als een rode draad door al onze dienstverlening. Op deze manier helpen wij u het volle potentieel van Cloud technologie te benutten. 

Met Didacticum Managed Services beschikt u over de juiste specialistische ondersteuning voor uw IT organisatie. Specialisten beantwoorden uw vragen en ondersteunen de IT afdeling bij het oplossen van problemen. Onze consultants hebben ruime ervaring met het inrichten, onderhouden en verbeteren van Microsoft diensten. Daarnaast zijn veel van onze consultants tevens trainers, waardoor zij communicatief sterk zijn en kennis kunnen overbrengen. Zij staan garant voor een flexibele en efficiënte oplossing voor uitdagende IT-vraagstukken.

Didacticum Managed Services is beschikbaar voor:

  • Managed Management Services (OMS, System Center)
  • Managed Identity Services (Azure AD, AD on premise)
  • Managed Platform Services (Azure, Hyper-V/ Windows Server)
  • Managed Productivity Services (Office 365m Skype for Business, Exchange, EMS)
  • Managed Hybrid Cloud Services 

Afhankelijk van de gemaakte afspraken is de Managed Services Organisatie van Didacticum bereikbaar binnen en buiten kantooruren. U neemt direct contact met ons op via telefoon, e-mail of self-serviceportal.

Didacticum Managed Services is een dienst op basis van een abonnementsstructuur. De level van support bepaalt de maandelijkse kosten. Voor iedere organisatie bieden wij op deze manier de juiste mate van support:

 

  Goud

Zilver

Brons

Bereikbaar van 8:00 – 17:30u

*

Bereikbaar van 8:00 – 23:00u

*

   
Response binnen 8 werkuren

    *

Response binnen 4 werkuren

  *

 
Response binnen 2 werkuren

*

   
Remote ondersteuning

*

*

 *

 

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

De Cloud Werkplek

ICT Trainingen

Cloud Solutions